Rabobank Clubkas Campagne - Stem op Scouting PWvO Cromvoirt

Rabobank Clubkas Campagne 2017Scouting Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt doet dit jaar ook mee met de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank Den Bosch en Omstreken om hiermee budget te winnen voor de verdere inrichting van de lokalen in de vernieuwde blokhut.

Wie kunnen er stemmen:
Iedereen die lid is bij de Rabobank Den Bosch en Omstreken, dus ook Vught en Cromvoirt. Mocht je als familie met meerdere personen lid zijn van de Rabobank, dan kun je vaker stemmen.

Deel dit bericht dus met iedereen die je kent die in Vught/Cromvoirt/Den Bosch woont!
En elke stem levert ons geld op!! Dus doe je best via bijvoorbeeld Facebook en/of mail.

Hoe kun je stemmen:
Vorige week heeft de Rabobank Den Bosch en Omstreken naar elk Rabobank lid een kaart gestuurd (per post of digitaal). Op deze kaart staat een inlogcode. Deze heb je nodig om te stemmen.

Ga naar https://www.mijnbankenik.nl/denbosch/clubkascampagne?apos;s-Hertogenbosch+en+Omstreken+%7Cexternalwebsite
Op de website staat duidelijk vermeld hoe een stem uitgebracht kan worden.

En weet je......je mag zelfs 2 stemmen op onze vereniging uitbrengen!

Wanneer kun je stemmen:
Je kunt vanaf nu tot 25 april stemmen

Namens iedereen van Scouting PWvO bedankt voor de stem!

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair