UBC - Scouting PWvO ontvangt 1250 euro van Stichting Goudhaantje

Cheque stichting GoudhaantjeAfgelopen zaterdag 12 december kreeg onze groep bezoek van de drie bestuursleden van Stichting Goudhaantje uit Vught. Deze Stichting heeft als doel het steunen van activiteiten op het terrein van kunst, folklore, natuur, sport en cultuur voor de jeugd van Vught en Cromvoirt.
Wij hadden een aanvraag ingediend voor een donatie voor onze nieuwbouw. Aangezien we afgelopen zaterdag druk bezig waren met de bouw, konden we drie bestuursleden een goede rondleiding geven. Het was dan ook extra leuk om deze dag een cheque van 1250 euro in ontvangst te mogen nemen.
Hiermee hebben we een extra financiële boost en motivatie gekregen om de nieuwbouw z.s.m. te realiseren.

Namens de gehele groep willen wij Stichting Goudhaantje van harte danken voor de donatie!

Meer info over Stichting Goudhaantje is te vinden op http://www.goudhaantjevught.nl/

Artikel Klaverblad

zo 24 sept - 18:00 - 19:00