UBC – eerste steenlegging Uitbreiding Blokhut Cromvoirt

UBC - eerste steenleggingOp zaterdag 7 november was de officiële eerste steenlegging van de nieuwe blokhut. Elk lid mocht letterlijk hun steentje bijdragen, door een steen van de nieuwe blokhut te leggen. Daarnaast mocht iedereen een oorkonde ondertekenen en mocht iedereen opschrijven hoe hij/zij denkt dat het leven er in 2050 uit ziet. Foto's van de eerste steenlegging zijn in het fotoboek te vinden.

De oorkonde is uiteindelijk in een afgesloten buis gestopt en deze is onlangs in de muur van de nieuwbouw ingebouwd, zodat de personen die in de toekomst de blokhut opnieuw gaan opbouwen deze tijdscapsule zullen vinden.

Het nieuwsstukje over de eerste steenlegging is nu pas online verschenen omdat de muur van de nieuwbouw afgelopen week is afgerond. We willen natuurlijk niet dat er iemand nieuwsgierig op zoek gaat naar de tijdscapsule….. ;-)

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair