Scouting PWvO collecteert voor Jantje Beton in Helvoirt en Cromvoirt - 2015

Jantje Beton collecte Helvoirt Scouting PWvOOp zaterdag 14 maart collecteert Scouting Prins Willem van Oranje in Helvoirt en Cromvoirt voor Jantje Beton. Na het succes van vorig jaar zullen ook dit jaar de jeugdleden onder begeleiding van de stafleden in Helvoirt deur aan deur langs de huizen gaan om een bijdrage op te halen. Daarnaast zullen enkele leden met de collectebussen bij de Coop in Helvoirt staan.

De roverscouts zullen dit jaar in Cromvoirt collecteren.

Van de totale opbrengst van de collecte zal 50% naar Jantje Beton gaan en 50% gaat naar Scouting PWvO toe. Dus met uw bijdrage slaat u twee vliegen in één klap. De opbrengst voor onze groep zal gebruikt worden voor de uitbreiding van de blokhut.

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair