Eerste officiele activiteit tbv UBC een feit

diamantboren tbv ubcDiamantboren tbv ubc2Er hebben de afgelopen periode al enkele kleine activiteiten plaatsgevonden tbv de uitbreiding van de blokhut, maar tijdens NLdoet is de eerste officiele gezamenlijke handeling uitgevoerd, die bijdraagt aan de uitbreiding van de blokhut.
Ten behoeve van het bepalen van de uitvoering van het plaatsen van het staalskelet is afgelopen zaterdag bepaald hoe de samenstelling van de vloer in de blokhut er exact uitziet. Hiervoor is een diamantboor gehuurd en heeft Jan Krielaars enkele gaten in de vloer geboord.

Niet alleen is het mooi dat deze activiteit heeft plaatsgevonden, maar ook het resultaat is goed te noemen, de vloer heeft een stevige samenstelling.

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair