Opbrengst Grote Clubactie 2013

Opbrengst Grote Clubactie 2013Op 10 december werd door de Grote Clubactie een avond georganiseerd voor alle deelnemende verenigingen. Tijdens deze avond werden de symbolische cheques aan iedere vereniging uitgereikt met daarop de opbrengst van de verkoop van de loten.
Per verkocht lot van € 3,- gaat namelijk € 2,40 direct naar de vereniging.

De avond werd gehouden bij Lathouwers; de Opel dealer in Den Bosch en werd druk bezocht door de verenigingen.
Namens onze scoutinggroep waren Pieter, Boris en Frank aanwezig, die een checque met een bedrag van € 866,88 in ontvangst mochten nemen. Dit geld zal weer in het geheel gebruikt worden voor de UBC. Op het totale benodigde bedrag is het maar een deeltje, maar zeker weer een mooie bijdrage waar iedereen van de groep die loten verkocht heeft, of zelf loten gekocht heeft weer een zeer goed gevoel aan over mag houden! Goed gedaan allemaal!

za 20 jan - 13:30 - 17:30
za 20 jan - 20:00 - 22:00