PWvO ontvangt 1250 euro van de Rabobank

1250 euro RabobankVan de 21 projecten, die zich hadden aangemeld voor de wedstrijd Maak je Sterk voor Elkaar, zijn wij 4e geworden met ons project voor nieuwbouw van de blokhut. Daarmee ontvangen we 1250 euro van de Rabobank.

Gisterenavond heeft Frank Lindemann, vesterkt met Lars, Isa, Wilco en Matthias, ons project verdedigd tijdens het Rabobank uitreikingledencafé van Rabobank Vught, Cromvoirt en Esch. Samen met 4 andere projecten heeft hij binnen 2 minuten verteld over onze plannen, waarna alle aanwezige leden van de Rabobank hun stem mochten uitbrengen.
Uiteindelijk hebben we de 4e plaats weten te bemachtigen, wat betekent dat we 1250 Rabobank ledenactieeuro ontvangen van de Rabobank. Dit bedrag kunnen we heel erg goed gebruiken met de plannen die we voor ogen hebben.

Overigens heeft Cromvoirt het gisterenavond goed gedaan, want de Cromvoirtse Fanfare behaalde de eerste plaats.

Rabobank bedankt voor deze mogelijkheid en het bedrag.

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair