Scouting PWvO bij top 5 - finale op 23 september

Ledencafe Rabobank VughtOnze vereniging heeft meegedaan met een wedstrijd uitgeschreven door de Rabobank van Den Bosch en omstreken. We hebben mee gedaan met ons project om de blokhut uit te breiden. De afgelopen periode hebben wij genoeg stemmen gekregen om in de top 5 te eindigen. Dit is natuurlijk geweldig nieuws. Maar nu willen we proberen zo hoog mogelijk in de top 5 te komen. Hiertoe dienen alle leden van Rabobank Vught, Cromvoirt en Esch maandag 23 september te komen naar het ledencafé in Vught. Hiervoor dien je je wel aan te melden. Meer info over het ledencafé is hier te vinden.

Verspreid dit nieuws naar iedereen die je kent die lid is van Rabobank Vught, Cromvoirt en Esch

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair