Stage

Stage bij Scouting

Op middelbare school krijg je te maken met de maatschappelijke stage. Op deze manier maak je kennis met de Nederlandse samenleving onder het motto "doe iets voor een ander en leer er wat van".

Het voorstel vanuit Scouting Nederland houdt in dat explorers sámen met een vriendje of vriendinnetje van school stage kunnen lopen. Eén deel van de stage doen ze dan binnen hun eigen groep en het andere deel bij het vriendje of vriendinnetje op de club. Dat laatste kan van alles zijn: voetbal, muziek, etc.
De stage binnen de eigen groep wordt gedaan bij een andere speltak
(bevers- of welpenleeftijd). De explorer introduceert de klasgenoot en
samen doen ze allerlei vrijwilligerswerk.

Ook binnen onze groep kan een stage uitgevoerd worden. Neem contact op met Ben Bulten (zie Contact) voor een afspraak.

vr 22 sept - 18:00 - 19:00
za 23 sept - 18:00 - 19:00