Scoutinggroep Prins Willem van Oranje

Login

     Inloggegevens aan te vragen bij webmasters

“SponsorKliks, gratis sponsoren!” title=“SponsorKliks, sponsor Scouting PWvO gratis!” Border=0Scoutingspullen

Scouting is gelukkig niet de meest dure hobby, maar het wordt vaak wel nog leuker als je toch wat goede dingen hebt aangeschaft. Soms kan zoiets dan toch nog best een uitgave zijn, dus dan wil je wel met iets goeds thuis komen. Daarnaast wil je het ook goed kunnen onderhouden, zodat je er lang plezier van hebt. Daarom proberen we op dit deel van de site wat meer informatie te geven over het kopen van:

Waar ga je naar toe om deze goede outdoor-spullen te kopen? Voor het beste advies ga je in Den Bosch naar Schneider Outdoor in de Verwerstraat of Schneider camping & wintersport aan de Zandzuigerstraat. In Tilburg kun je daarvoor bij Bever aan het Koningsplein terecht. Voor wat minder goed advies, maar ook wat lagere prijzen, kun je ook naar een Perry Sport gaan.

 

Wil je op je gemak schoenen passen of iets uitzoeken, ga dan zeker niet op zaterdag naar de buitensportzaak. Enerzijds is het dan vaak al druk, anderzijds heeft de verkoper dan vaak ook minder tijd om je uitvoerig te adviseren bij je aankoop.

Komende activiteiten

za 20 jan - 13:30 - 17:30
Scouts programma
za 20 jan - 20:00 - 22:00
Regio Feest
za 10 mrt - 10:00 - 12:00
Jantje Beton collecte (meer info volgt)
za 10 mrt - 13:30 - 16:30
Jantje Beton collecte (meer info volgt)
za 10 mrt - 13:30 - 16:30
Jantje Beton collecte (meer info volgt)

Laat je uitdagen

Wie is er ingelogd

Geen

Verjaardagen

Binnenkort jarig

Volg ons via

Random foto

Zomerkamp_...
kamp2004