Reünie zeer geslaagd

Nadat Nederland van Japan had gewonnen, kon de reünie van start gaan. De jeugdleden konden zich uitleven op verschillende activiteiten, zoals het grote net, een klimtoren en een touwbrug.

Langzaam stroomde het ook vol met oud-leden van zowel Prins Willem van Oranje als Jan de Rooy. Nadat de meeste oud-leden waren gearriveerd, heette Ben iedereen welkom en beschreef hij de historie van de groep. Vervolgens werd de speciale badges ter eren van de reünie uitgedeeld en als grote verrassing werd elk staflid bedankt voor de tijd, die ze er elke week instoppen, middels een oorkonde.

Hierna werd de bbq aangestoken, waar iedereen heerlijk van heeft genoten. En onder genot van een drankje en een mooi kampvuur werden de verhalen van vroeger opgehaald. Door de aanwezige foto's van vroeger, kwam menig sterk verhaal naar boven.
Ook van de aanwezig karaoke-set werd nog veel gebruik gemaakt.

Al met al een zeer geslaagde dag. Op naar de 80 jaar!

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair