Stem op Scouting PWvO - Maak je sterk voor elkaar

Rabobank - Maak je sterk voor elkaarDe Rabobank Den Bosch en Omstreken organiseert ook dit jaar de actie 'Maak je sterk voor elkaar'. Om het laatste benodigde geldbedrag voor de nieuwbouw bij elkaar te krijgen heeft Scouting PWvO zich dit jaar ook aangemeld.Het project met de meeste stemmen maakt kans op het hoogste bedrag. Dus wij hebben uw hulp nodig, het kost maar 1 minuut van uw tijd.
  • Klik op onderstaande link
  • Vul uw Postcode en e-mailadres in
  • Vervolgens krijgt u een e-mail van de Rabobank (controleer ook u Spam inbox)
  • Klik op de link in de e-mail
  • Stem voor Scouting PWvO (het liefst 2 stemmen) en kies ook een ander project

Heb je nog familieleden/vrienden in Vught of Cromvoirt wonen, stuur de link dan ook naar hun op en laat ze stemmen!!!

Iedereen bedankt voor de stem!

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair