Scouting PWvO verkoopt kerstbomen in Vught en Cromvoirt

Kerstbomen verkoop vught en cromvoirt 2014Op zaterdag 13 december zal er door Scoutinggroep Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt weer de, inmiddels traditionele, kerstbomenverkoop gehouden worden. Er worden mooie verse bomen verkocht bij het Marktveld in Vught, bij de ingang van de AH, tussen beide Bruna vestigingen en bij de EMTÉ in Cromvoirt.

Het geld dat de groep verdient met de verkoop, wordt gebruikt om leuke programma’s mee te financieren, spelmateriaal aan te schaffen en het jaarlijkse zomerkamp mee te bekostigen. De bomen kunnen meteen meegenomen worden, of ze kunnen dezelfde dag voor slechts € 2,50 in Vught/Cromvoirt en omstreken thuisbezorgd worden! Er worden bomen verkocht in verschillende soorten en maten.

Kom dus op zaterdag 13 december voor een mooie Scouting-kerstboom naar de AH bij het Martveld in Vught of de EMTé in Cromvoirt!

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair