Scouts en Rowans PWvO doen mee met de Grote Clubactie

Grote Clubactie 2014Ook dit jaar doet onze scoutinggroep mee met de Grote Clubactie. Echter zullen dit jaar alleen de Scouts, Rowans, Pivo's en staf- en bestuursleden loten verkopen, aangezien de Welpen meedoen met de Nationale Scoutingloterij. Een lot kost 3 euro, waarvan 2,40 euro voor onze groep is. Dit allemaal voor de verbouwing van onze blokhut!

Online verkoop loten
Dit jaar kunnen er ook online loten worden gekocht. Ga hiervoor naar http://www2.clubactie.nl/actie/PRINSWILLEMVANORANJEGROEP en de rest spreekt voor zich. Elke lotenverkoper heeft ook een persoonlijke site gekregen, waarmee hij/zij kan bijhouden hoeveel loten hij/zijn online heeft verkocht.

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair