Scoutinggroep Prins Willem van Oranje

Login

     Inloggegevens aan te vragen bij webmasters

“SponsorKliks, gratis sponsoren!” title=“SponsorKliks, sponsor Scouting PWvO gratis!” Border=0Nieuwjaarsmaaltijd 2014 - een geslaagde dag

Nieuwjaarsmaaltijd 2014Vorige week zaterdag heeft Scoutinggroep Prins Willem van Oranje het nieuwe jaar samen ingeluid. Voordat het middagprogramma echt van start ging, werden er eerst enkele Welpen, Scouts, Rowans en een Rowanstaf geïnstalleerd. Maar ook kreeg Boris nog een bedankje van de Welpenstaf voor zijn jarenlange inzet als staflid/teamleider bij de Welpen.

Toen kon het middagprogramma echt beginnen. Het was een gezellig middag waarbij de gehele groep gemengd en in drieën werd verdeeld werd om vervolgens in kleine groepjes ingedeeld te worden. Het middagprogramma was voorbereid door onder andere Chiel en Bas, waarbij het hoogtepunt toch wel aan het einde zat. Want aan het einde was een wedstrijd tussen de drie groepen om zo snel mogelijk een zo groot mogelijk kampvuur te krijgen, zodat een touw door zou branden. An sich is dat al leuk, maar aan dat touw zat een emmer gevuld met water. Dit is natuurlijk ook leuk, maar het allerleukste was wel dat er onder elke emmer een Rowan zat. Uiteindelijk hadden Junis en Anne geluk en had Casper niet veel later een nat pak.

Na deze activiteiten was iedereen moe maar voldaan en had iedereen een hongerige maag. En die werd heerlijk gevuld door de maaltijd die voorbereid was onder leiding van Kirstin.

Al met al een zeer geslaagde dag. Een goed teken voor de rest van 2014!

De foto's zijn in dit album te bekijken
comments

Komende activiteiten

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair
za 25 nov - 13:30 - 17:30
Scouts programma
za 02 dec - 13:30 - 17:30
Scouts programma
vr 08 dec - 20:00 - 23:00
Kerstbomen steken
za 09 dec - 13:30 - 17:30
Scouts programma

Laat je uitdagen

Wie is er ingelogd

Geen

Verjaardagen

    Vandaag geen jarige
Binnenkort jarig

Volg ons via

Random foto

ZoKa2011
Zomerkamp_...