Inschrijving HIT 2014 geopend

HIT logoSinds 2 januari is de inschrijving van de HIT geopend. De HIT staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities en wordt ieder jaar tijdens de paasdagen georganiseerd door Scouting Nederland. Op verschillende plaatsen in heel Nederland worden deze kampen georganiseerd. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom.
Opgeven kan via de site van Scouting Nederland. http://hit.scouting.nl/

De kampen variëren van enkele dagen hiken, al dan niet afgewisseld met kanoën, tot een kamp waar je alleen op dezelfde plaats blijft, waarbij koken centraal staat en nog veel en veel meer.

Mocht je vragen hebben over de HIT dan kan de leiding je hiermee helpen. Het is echt een aanrader om mee te gaan!

za 20 jan - 13:30 - 17:30
za 20 jan - 20:00 - 22:00