Kerstbomenverkoop Vught en Cromvoirt

Op zaterdag 14 december zal er door Scoutinggroep Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt weer de, inmiddels traditionele, kerstbomenverkoop gehouden worden. Er wordt verkocht bij het Marktveld in Vught, bij de ingang van de AH, tussen beide Bruna vestigingen en bij de EMTÉ in Cromvoirt.

Kerstbomenverkoop Vught en Cromvoirt 2013Het geld dat de groep verdient met de verkoop, wordt gebruikt om leuke programma’s mee te financieren, spelmateriaal aan te schaffen en het jaarlijkse zomerkamp mee te bekostigen. De bomen kunnen meteen meegenomen worden, of ze kunnen die zaterdag voor slechts € 2,50 in Vught/Cromvoirt en omstreken thuisbezorgd worden! Er worden bomen verkocht in verschillende soorten en maten.

Kom dus op zaterdag 14 december voor een mooie Scouting-kerstboom naar de AH bij het Martveld - Vught - of de EMTé in Cromvoirt!

za 18 nov - 09:00 - 15:30
Klussen blokhut (plafond/bar/schuren/schilderen)