Online (sinterklaas)aankopen via PWvO en SponsorKliks

Sinterklaas en KerstmanMet Sinterklaas en de Kerst in aantocht willen wij graag iedereen op de mogelijkheid wijzen om online aankopen te doen, gebruikmakend van SponsorKliks (hierover is ook een brief per mail verstuurd). De site van SponsorKliks is te bereiken door op de grote banner aan de linkerkant van onze website te klikken.

Heel veel grote en bekende webwinkels zijn te vinden op de site van SponsorKliks en door aankopen te doen via de site SponsorKliks help je gelijk onze Scoutinggroep aan een leuk zakcentje en het kost je niks extras. Hoe dit precies werkt is te lezen op de site van SponsorKliks

Maar ook voor de vakanties kunt u gebruikmaken van SponsorKliks, want bijvoorbeeld de site booking.com is te vinden via de site van SponsorKliks.

vr 24 nov - 20:00 - 23:00
Pivo's culinair