Battle Axe Jongerenavond bij Scouting PWvO

Battle Axe op bezoek - hoogte parcoursAfgelopen vrijdag waren 30 kinderen uit Cromvoirt op bezoek bij onze Scoutingvereniging. The Battle Axe, het dorpshuis in Cromvoirt, organiseert met regelmaat activiteiten voor de jeugd van Cromvoirt. Dit keer waren in samenwerking met onze Scoutinggroep enkele activiteiten in de bossen rondom onze blokhut georganiseerd.
Battle Axe op bezoek, kampvuur
Het letterlijke hoogtepunt was wel het parcours op hoogte, waar veel kinderen overheen zijn gegaan.
De avond werd afgesloten met heerlijke marshmallows bij het kampvuur. Het was een zeer geslaagde avond, waar de jeugd van Cromvoirt op een leuke manier kennis heeft kunnen maken met onze vereniging.

Foto's van de dag zijn in dit fotoboek te vinden

za 20 jan - 13:30 - 17:30
za 20 jan - 20:00 - 22:00