Scoutinggroep Prins Willem van Oranje

Login

     Inloggegevens aan te vragen bij webmasters

“SponsorKliks, gratis sponsoren!” title=“SponsorKliks, sponsor Scouting PWvO gratis!” Border=0PWvO krijgt professionele workshop over feedback

Workshop FeedbackAfgelopen zondag hebben ongeveer 15 kaderleden van onze groep een workshop gevolgd, waarbij de focus lag op het onderwerp Feedback. Deze workshop werd georganiseerd als uitgewerkt actiepunt volgend uit de door Scouting Nederland georganiseerde module Groepsontwikkeling, waarmee we als groep vorig jaar bezig zijn geweest. Hieruit was naar voren gekomen dat er behoefte was aan handvatten om op een heldere manier feedback te kunnen geven, bijvoorbeeld tijdens het draaien van een scoutingprogramma.

De middag werd gebracht door Gerard Hoppener, docent aan de Hotel Management School Maastricht en ook oud Scouting lid. De contacten met deze docent zijn gelegd door het staflid Caspar, student aan de Hotel Management School.

Het eerste deel van de workshop stond in het teken van Feedback. Waarbij we onder andere te horen kregen wat belangrijk is bij het geven van feedback, maar ook het krijgen van feedback passeerde de revue. Naast het onderdeel feedback werd ook het onderwerp "7 eigenschappen van effectief leiderschap" (Stephen R. Covey) aangehaald.

Het was een zeer interessante middag en willen Gerard nogmaals voor zijn inspirerende middag en natuurlijk Caspar voor het organiseren van middag.

comments

Komende activiteiten

za 20 jan - 13:30 - 17:30
Scouts programma
za 20 jan - 20:00 - 22:00
Regio Feest
za 10 mrt - 10:00 - 12:00
Jantje Beton collecte (meer info volgt)
za 10 mrt - 13:30 - 16:30
Jantje Beton collecte (meer info volgt)
za 10 mrt - 13:30 - 16:30
Jantje Beton collecte (meer info volgt)

Laat je uitdagen

Wie is er ingelogd

Geen

Verjaardagen

    Vandaag geen jarige
Binnenkort jarig

Volg ons via

Random foto

1986_Tunge...
kamp2007