Kerstbomenverkoop een succes

Kerstbomenverkoop MarktveldAfgelopen zaterdag hebben de Scouts en de Rowans van onze groep er voor gezorgd dat menig huishouden in Cromvoirt, Vught, Helvoirt en Den Bosch weer een mooie kerstboom in huis hebben staan. De Scouts stonden bij het Marktveld in Vught en de Kerstbomenverkoop Emte CromvoirtRowans stonden bij de Emte in Cromvoirt.

De bomen die werden verkocht zijn vrijdagavond gestoken, wat betekent dat alle bomen nog heel vers zijn.

Ook dit jaar was de thuisbrengservice een groot succes. Ondanks de kou zijn er weer veel mooie bomen verkocht en met het opgebrachte geld kunnen de Scouts en Rowans leuke activiteiten organiseren op hun zomerkamp.

Hierbij willen we alle kopers van een kerstboom bedanken en fijne feestdagen toewensen.

Alle foto’s zijn in dit fotoboek te vindenAankondiging verkoop Klaverblad

Aankondiging verkoop Brabants Dagblad

TIPS voor de kopers

Om er voor te zorgen dat de bomen gedurende de feestdagen hun naalden blijven vasthouden moet de boom niet meteen in de huiskamer worden gezet. Laat de boom eerst enkele dagen in de schuur of onder een afdak staan.

Zet de boom niet te dicht bij de verwarming en geef de boom nog voldoende water, indien de boom nog een kluit heeft natuurlijk.

vr 22 sept - 18:00 - 19:00
za 23 sept - 18:00 - 19:00