Tweede middag groepsontwikkeling succesvol afgerond

Vanmiddag hebben bestuursleden en stafleden het tweede en laatste deel van het programma t.b.v. de groepsontwikkeling afgerond. Voor  enkele onderwerpen, die tijdens de eerste dag zijn bepaald (zoals ledenwerving, schoonmaken, feedback en financiën), zijn vandaag ideaalbeelden, verschillende ideëen en plannen van aanpak opgesteld. Deze plannen van aanpak zullen de komende periode gebruikt worden om de onderwerpen uit te werken. Over een periode zal de regiocoach bij onze groep langskomen om te zien hoever we staan met het uitwerken van de plannen.

Het was wederom een vruchtbare middag waar de koppen bij elkaar gestoken om zo een stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van de groep.

Maar voor nu werk aan de winkel!

vr 22 sept - 18:00 - 19:00
za 23 sept - 18:00 - 19:00