3 maal is scheepsrecht!

Er werd dit jaar heel wat trouw gezworen binnen onze groep, nadat Roel in mei in het huwelijksbootje stapte met Antoinette en Frank en Sanne trouwden in september, was het op 26 oktober de beurt aan Matthias en Miriam.
’s Ochtends ging de bruidegom naar Sittard om Miriam daar bij haar ouders thuis op te halen. Gelukkig was ze thuis en kwam ze te voorschijn in een prachtige jurk compleet met sleep en sluier. Na de lunch gingen ze naar Eindhoven om daar bij Thêta, de roeivereniging waar ze elkaar hebben leren kennen, foto’s te maken.
In de middag was het dan zover; de huwelijksceremonie die plaats vond in de prachtige kasteelhoeve in Geldrop. Ze hadden mooie geloftes voor elkaar geschreven die ze tijdens de ceremonie uitspraken. Daarnaast waren er speeches van familie en vrienden.
Na het diner en de openingsdans die met een zelfgemaakte videoclip begon, barste het feest los. Ze hadden heel wat leden van de groep uitgenodigd en omdat iedereen wel van een feestje houdt, werd er dus stevig gefeest, gedanst en gedronken.

Mat en Mir; nogmaals alle gelukswensen namens de hele groep!

vr 22 sept - 18:00 - 19:00
za 23 sept - 18:00 - 19:00