Programma Groepsontwikkeling

Een goede Scoutinggroep is een groep die regelmatig haar eigen reilen en zeilen onder de loep neemt en kijkt waar ze zaken kan verbeteren. Onze groep heeft ervoor gekozen deel te nemen aan het Programma Groepsontwikkeling van Scouting Nederland. Het programma Groepsontwikkeling biedt ons de gelegenheid een aantal zaken binnen onze groep te toetsen en stil te staan bij gewenste veranderingen.

Er is een enquête gestuurd naar alle ouders, jeugdleden van de Scouts en Rowans, stafleden en bestuur. Scouting Nederland verzameld alle reacties en gaat samen met de groep kijken waar de verbeterpunten liggen en vervolgens met ons een plan maken om die verbeteringen in gang te zetten.

We hopen dus op zoveel mogelijk reacties zodat de vervolgstappen zo effectief mogelijk zijn!

vr 22 sept - 18:00 - 19:00
za 23 sept - 18:00 - 19:00